Objectief Verkeerd Leven

WC-rol verkeerd om

Als je een velletje wil vastpakken, waarom wil je dan je hand tegen de muur hebben? Waarom hang je de rol niet gewoon goed?

Alleen droog wc-papier

En daarover: haal eens een smeuïge drol langs je gezicht. Smeer dit vervolgens uit met droge velletjes papier. Voel je je nu schoon?

Alles met de afwasborstel

Een afwasborstel is er alleen om de meest hardnekkige tjak van je shit af te schrobben. Wat zit je nou aan te klooien met die vork man? En zit er soms mineraalopbouw op dat glas ofzo? Een borstel maakt ook niet uniform schoon, want daar is het ook niet voor bedoeld, het is bedoeld om shit los te krabben. Tip: koop een spons. Shit, ze hebben tegenwoordig zelfs speciale afswassponsjes!

Kunststof snijplanken

Zo te zien ben je hard bezig om zo veel mogelijk hormoonverstorende stoffen in je eten te krijgen; waarom doe je dat? Zelfde voor kunststof (kinder)bekers, bestek, kommetjes en borden, en zo voorts. Gebruik gewoon hout, rvs, keramiek, glas ofzo.

Waterfles niet schoonmaken en/of vervangen

bro...

Donkere was met lichte was wassen

Wow cool vaalgrijs shirt met pluisjesdesin!

Platgedrukte tostis

Fuck you. Een compact brok brood is niet "knapperig".

Océan de parfum

Oh de toilet of oh de parfum kan lekker ruiken. Maar niet als je jezelf verdrinkt in die shit. Laat m'n neus en longen met rust bitch.

Nieuwschierig okselhaar

Als het okselhaar uit je mauwen kruipt dan is het tijd om die shit te scheren want het staat crunchy as fuck. Waarom ziet het er ook altijd uit als een mishandelde struik en nooit eens à la Andrélon? Laat m'n arme ogen met rust motherfucker.

2023-09-16 in blog