De afloop

Na 10 maanden heb ik eindelijk afgemaakt wat ik al veel eerder had af moeten maken. Niet langer staan de verbeteringen in [dode link: http://www.[oude site].nl/secret/New/Home], nu staan ze gewoon home [dode link: http://www.[oude site].nl/home/index.php].

Wat is er nou veranderd dan?

Vrij veel, onder de motorkap is alles nu nog modulairder geworden, waardoor uitbreidingen en onderhoudingen makkelijker worden. Ook heb ik bepaalde functionaliteiten toegevoegd, zoals de sidebar, met recente artikelen en een (nog te maken) zoekfunctie, maar ook kun je nu permalinks verkrijgen naar artikelen zodat je (ik) het makkelijker kan delen met vrienden (niemand).

Oh ja, ik kan mijn berichten nu opmaak geven!

Daarnaast heb ik een potentiƫel veiligheidslek gedicht door de oude wordpress SQL database te verwijderen (ja, vroeger was dit een wordpress website, totdat ik het licht zag). Een database die niet bestaat kan niet gehackt worden!

Waarom duurde het zo lang?

Ik hield me bezig met andere dingen... Maar niet alleen met EVE hield ik mij bezig, ik werkte (werk eigenlijk nog steeds) aan een raytracer... Tot nu toe ben ik er in geslaagd een zwart/wit afbeelding te maken. Nog even en ik kan erover posten.

2019-03-18 in blog #database #WordPress #home